7 februari 2018

Thijs van Geerenstein nummer 7 op PvdA lijst stelt zich voor

5 jaar geleden werd ik lid van de Partij van de Arbeid omdat dit de beste partij was die bij mij paste. Ik ben er van overtuigd dat je samen meer bereikt dan in je eentje en dat iedereen elkaar daar bij kan helpen.

Inmiddels ben ik (pas) 22 jaar oud en sta ik nog achter dat idee. Dat is ook de reden waarom ik mij verkiesbaar heb gesteld om er samen voor te zorgen dat Ede een mooie, duurzame, veilige maar bovenal een sociale gemeente is en blijft.

Ik ben opgegroeid  in de wijk Veldhuizen en woon daar nog steeds. Na de mavo op het Marnix College ging ik naar het ROC A12. Daar heb ik de opleiding Handhaving Toezicht en Veiligheid doorlopen en afgerond. Inmiddels ben ik begonnen aan de opleiding Juridisch dienstverlener.

Als inwoner van de gemeente Ede zie ik ook verbeter punten. Zo is de slogan die de PvdA ooit in het leven riep nog steeds actueel. Laat Ede bruisen. Het aantal evenementen is toegenomen maar het kan altijd beter. Een concreet voorbeeld hiervan is dat wij de kermis terug willen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen zich in hun buurt thuis voelen.  Hierbij zijn genoeg groen in de wijk, een goed onderhouden openbare ruimte en voldoende voorzieningen voor kinderen en jeugd erg belangrijk. En met hulp van burgers werken we eraan dat iedereen zich ook echt thuis voelt in de buurt. Want samen bereiken we meer dan alleen.