Raadsverkiezingen 2018

Ede verbonden

is de titel van ons verkiezingsprogramma om na de raadsverkiezingen in maart 2018 in de raad mee aan het werk te gaan.

Marije Eleveld heeft, als coördinator verkiezingsprogramma, samen met het bestuur het definitieve exemplaar aangeboden aan lijsttrekker Harry van Huijstee.

Dit verkiezingsprogramma kwam tot stand met input uit diverse inspraaksessies met experts uit de verschillende vakgebieden, zowel leden als niet leden die we hierbij nogmaals hartelijk willen danken.

Daarna is met het basisprogramma van het  landelijke PvdA Centrum Lokaal Bestuur aan de slag gegaan en is uiteraard in de Algemene Ledenvergadering van de afdeling de inhoud besproken, bediscussieerd en uiteindelijk vastgesteld. Een mooi proces dat een mooi gedragen product heeft opgeleverd.

Op deze pagina vind u alle informatie over het verkiezingsprogramma en over onze kandidatenlijst, zie Verkiezingsprogramma PvdA Ede 2018-2022 en de Kandidaten Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Als er vragen zijn stel ze dan gerust.

In de komende periode zullen we ook weer actief zijn in de wijken en op campagne gaan. Op deze website houden we u naast deze pagina op de hoogte via de nieuwsrubriek en de agenda.

Op naar een mooie campagne!

 

Harry van Huijstee, wethouder en lijsttrekker

Karin Bijl, fractievoorzitter PvdA Ede en nummer 2 op de lijst