Algemeen bestuurslid

Jim van Batenburg

Jim van Batenburg

Over Jim van Batenburg

Personalia.

Mijn naam is Jim van Batenburg, ik ben getrouwd met Arisje Lourens. We hebben 2 kinderen Sandra, Peter, 3, kleinkinderen en een fijne schoonzoon.

Met trots kan ik vertellen dat mijn dochter Sandra een nieuw pand in bedrijf verzamelgebouw de Vallei heeft gekocht voor haar administratiekantoor.

Onderwijs.

Na de Mulo, heb ik diverse cursussen gevolgd onder andere organisatie/management, horecavakopleiding, algemene ontwikkeling opleiding, midden kader management bij instituut bedrijfswetenschappen, marketing, beveiliging basis plus vakopleiding en tevens heb ik mij bezig gehouden met de wetten verzameling milieudelicten.

Loopbaan.

In de horeca voor verschillende werkgevers gewerkt, Gemeente Ede diverse functies vervuld, beveiligingsbranche. Nadat ik 44 jaar met veel harmonie heb gewerkt ben ik 1 november 2008 gestopt met werken en ga nu als een blije gepensioneerde door het leven.

Mijn belangstelling in de PvdA.

Met een brede maatschappelijke belangstelling en ervaring om als lid van het bestuur te functioneren, doe ik graag. Via mijn netwerken kan ik mogelijke misstanden in de samenleving in beeld brengen en hieraan werken, met inbreng van veel expertise aan adviezen die eventueel oplossing kunnen brengen, doe ik vanuit liefdevolle verbondenheid met dienstbaarheid aan het welzijn van de partij en ook van de Edese samenleving. Het willen spreken en handelen vanuit verantwoording, verdraagzaamheid, transparantie en openheid.

Mijn hobby’s.

Bijwonen van de voetbalwedstrijden van mijn kleinzoon, zwemmen, lezen, puzzelen, koken voor wijkbewoners, diversen andere activiteiten, klusjes doen rondom mijn huis, sporten met homefiets/ roeien.

De mooiste plek in Ede.

De mooiste plekken in Ede vind ik nog steeds onze wijk Veldhuizen B., het Veldhuizerbos en de Veluwe. Top is de Velder in onze wijk, een huiskamer voor iedereen (de ruimtes worden te klein om alles te laten plaatsvinden).

Vrijwilligerswerk.

Wijkvereniging/Stichting de Velder 28 jaar waarvan 15 jaar als voorzitter.

EHBO vereniging Lunteren 6 jaar als bestuurslid als algemeen adjunct.

Edese Federatie EHBO verenigingen in het deelgenomen.

Edese Platvorm recreatieplas enkele jaren meegedraaid.

Zorginstelling ’s Heerenloo 12 jaar ervaring opgedaan als regioraadslid.

Ik nam deel in de comissie kwaliteitszorg, interne communicatie en Maatschappij/ politiek. Politieke ervaringen zowel plaatselijk als landelijk.

Wat kan beter in Ede.

Toespitsing van politiek en samenleving naar geldelijk gewin, heeft men de belangrijke dingen uit het oog verloren namelijk de saamhorigheid, respect voor elkander en rust in het gezin? We moeten minder willen weten, meer vertrouwen, dat zou het motto voor de medeburgers moeten zijn. Doorbreek de cultuur van geformaliseerd wantrouwen, de medeburger wil die zekerheid.

Ik volg mijn idealen na, zodat onze kinderen en kleinkinderen een toekomst kunnen hebben. Ook de jongeren moeten aangesproken worden, zij zijn de toekomst. Ze willen genieten van de natuur en van de aarde. Hun idolen kunnen een voorbeeld zijn.

Een goed bestuur betekent ook dat je goed moet kunnen inleven in de Edese samenleving en goed moet weten wat deze echt willen. Ik probeer dan ook samen met anderen, met heel mijn hart en heel verstand. Duidelijk, oprecht en heel gewoon invulling te geven. Niks meer en niks minder.

Laat zien dat we voor de partij staan vooral voor de A van Arbeider!