Kandidaat Bestuurslid

Sietse Lugtenburg

Sietse Lugtenburg

Over Sietse Lugtenburg

Ik ben geboren en getogen in het Westland en ben toen ik begin twintig was, verhuisd naar Leiden en heb een bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond.

Van 1987 – 1991 ben ik gedurende 5 jaar eindverantwoordelijk geweest van een grote HRM afdeling (opleiding en training, functiewaardering, organisatie- en loopbaanadvies, bedrijf medische- en psychologische dienst). Tevens MT-lid.

Van 1991 – 2003 eindverantwoordelijk voor het railbedrijf van HTM in Den Haag, Leidschendam, Voorburg en Delft (openbaar vervoer). Vanuit deze functie en rol heb ik veel ambtelijke en bestuurlijke ervaring opgebouwd.

Vanaf 2003 werk ik als zelfstandig organisatieadviseur. Ik doe opdrachten op het snijvlak van mens, organisatie en ICT. Ik doe deze opdrachten bij omgevingsdiensten en in de zorg. De zorg is natuurlijk een breed begrip. Op strategisch gebied vervul ik de rol van adviseur voor Raden van Toezicht, Raden van Bestuur, directieteams van ziekenhuizen, organisaties in de ouderzorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Operationeel/tactisch vervul ik de rol van programma-en projectmanager.

Graag zet ik mijn kennis en ervaring in, in het bestuur van de Partij van de Arbeid. Ik onderschrijf de waarden en standpunten van de partij. Onze partij doet ertoe. Juist nu.