Door Linda Troost op 1 februari 2018

Linda Troost: nummer acht op de lijst stelt zich voor.

Iedere week een kandidaat van onze  lijst: zie ook onder Wie-is-wie….

Linda stelt zich voor: Ede is een prachtige en sociale gemeente, waar ik me thuis voel.
Ik woon in een fijn huis in een fijne buurt. Het is echter niet voor iedereen weggelegd om een ‘thuis’ te vinden. Zo duurt het lang eer je voor een sociale huurwoning in aanmerking komt, terwijl het voor iedereen belangrijk is binnen afzienbare tijd je eigen plek te kunnen hebben. Om dit aan te pakken is het nodig om meer huizen te bouwen dan nu de planning is. Ook het ombouwen van leegstaande bedrijfspanden en kantoren zou de woningnood kunnen verlichten, zodat iedereen zeker kan zijn dat er een ‘thuis’ voor hen is.

Om een eigen huishouden te starten of in stand te houden, is het noodzakelijk dat men werk heeft. Iedereen verdient daarbij een eerlijke kans op goed werk met met minstens het minimumloon en voldoende zekerheid voor de toekomst.
Gelijke kansen voor iedereen zijn noodzakelijk. Ongeacht kleur, vorm, leeftijd, sekse en/of geloofsovertuiging: iedereen verdient het om in zijn eigen levensonderhoud te kunnen voorzien.

Ede is een prachtige en sociale gemeente, maar het kan nog beter en daaraan  wil ik niet alleen als burger aan de zijlijn staan, maar zelf ook mijn steentje bijdragen. Dit doe ik door sinds januari 2017 als fractie-assistent de fractie te ondersteunen en daarom stel ik mij voor de gemeente raad beschikbaar. Want samen bereiken we meer!

Linda Troost

Linda Troost

Ede is een prachtige en sociale gemeente, waar ik me thuis voel. Ik woon in een fijn huis in een fijne buurt. Het is echter niet voor iedereen weggelegd om een ‘thuis’ te vinden. Zo duurt het lang eer je voor een sociale huurwoning in aanmerking komt, terwijl het voor iedereen belangrijk is binnen afzienbare

Meer over Linda Troost